In deze blog komt de dolci aanbod die wij tijdens onze kookworkshops van 2018 hebben toegepast. Wij hebben zoveel mogelijk gerechten uit de Piemontese keuken bereid, maar soms ook even uitgeweken naar andere regio's. Ook een video gemaakt door een vriendengroep tijdens een van de kookworkshops.
Dolci
Bonet witte of donkere chocolade cake met amaretti en rum
Bonet Piemontese agli amaretti e rum
Stoofperen in rode wijnsaus en sinaasappelijs en koekjeskruimel
Pera stufata al vino rosso con sorbetto all’arancia e crumble di biscotti
Chocolade cake met een warm en kruidig hart
Tortino piccante dal cuore caldo al cioccolato
Wijnkeuze
Brachetto | Grappa | Moscato d’Asti
Ook voor 2019 zullen wij weer nieuwe recepten gaan toepassen om het voor deelnemers wederom aantrekkelijk te maken. Wil je ook eens aan een kookworkshop mee doen , de groepen variëren van 8 tot 12 personen. Leuk om eens met een vriendengroep te doen.
Bekijk hier een impressie van een door een vriendengroep gemaakte video.
Saluti Angelo & Martino
Comments