Menu Italiaanse kookworkshop

Onderstaand tref je het menu aan welke wij bij een zeer succesvolle laatste kookworkshop onder leiding van Angelo Colombo chef "la cantina di David" hebben uitgevoerd.

 

Aperitivo

Piatto di salumi misti

Mixed cold cuts

Rauwe ham met salami, brood en olijven

Vino | Prosecco

Antipasto

Vitello tonnato di Angelo

Vino | Roero Arneis

Primo

Risotto carnaroli ai Funghi porcini

Carnaroli risotto with porcini mushrooms

Risotto met eekhoorntjesbrood

Vino | Langhe Nebbiolo

Secondo

Rollata di faraona con crema di formaggio e tartufo nero in salsa di prosecco e grana padano, servito con patate al forno

Guinea fowl roll with cream cheese and black trauffle in prosecco and grana padano sauce

Rollade van parelhoen en parmaham, gevuld met room kaas en zwarte truffel in een saus van prosecco en grana padano met aardappelen uit de oven

Vino | Ruchè di Castagnole Monferrato

Dolce

Pera stufato al vino rosso e crumble di bisotti e bonet Piemontese

Red wine stewed pear with biscuit crumble, Bonet Piemontese with a mascarpone sauce

Stoofperen in een rode wijnsaus en koekjeskruimel, en Bonet met een saus van mascarpone

Vino | Birbet