Menu Italiaanse kookworkshop
Onderstaand tref je het menu aan welke wij bij een zeer succesvolle laatste kookworkshop onder leiding van Angelo Colombo chef "la cantina di David" hebben uitgevoerd.
Aperitivo
Piatto di salumi misti
Mixed cold cuts
Rauwe ham met salami, brood en olijven
Vino | Prosecco
Antipasto
Vitello tonnato di Angelo
Vino | Roero Arneis
Primo
Risotto carnaroli ai Funghi porcini
Carnaroli risotto with porcini mushrooms
Risotto met eekhoorntjesbrood
Vino | Langhe Nebbiolo
Secondo
Rollata di faraona con crema di formaggio e tartufo nero in salsa di prosecco e grana padano, servito con patate al forno
Guinea fowl roll with cream cheese and black trauffle in prosecco and grana padano sauce
Rollade van parelhoen en parmaham, gevuld met room kaas en zwarte truffel in een saus van prosecco en grana padano met aardappelen uit de oven
Vino | Ruchè di Castagnole Monferrato
Dolce
Pera stufato al vino rosso e crumble di bisotti e bonet Piemontese
Red wine stewed pear with biscuit crumble, Bonet Piemontese with a mascarpone sauce
Stoofperen in een rode wijnsaus en koekjeskruimel, en Bonet met een saus van mascarpone
Vino | Birbet