Onze kookstudio

Op mijn website vind je Piëmontese recepten met bijpassend wijnadvies. Daarna kun je zelf aan de slag in de keuken om de gerechten te bereiden. Wil je echter een bijzonder avond of middag beleven dan komen een Italian Private Chef en ik bij jou thuis een meergangen lunch of diner verzorgen. In de vorm van een private dinner of een kookworkshop. Ontzettend leuk voor een feestje, een speciale gelegenheid of bedrijfsuitje. Of zomaar voor de gezelligheid. Het ultieme Piemontegevoel thuis.

Italian Private Chef / Kookworkshop

Hoe werkt het?

Van tevoren spreek je de avond (of middag) met mij door. Wil je met je gezelschap zelf kokkerellen onder onze begeleiding? Of wil je gewoonweg genieten van heerlijke smaak-spijscombinaties? Ik neem het menu met je door, zodat je ongeveer weet wat er tafel komt. Vervolgens doen wij de boodschappen. Wij halen de lekkerste ingrediënten in huis. En selecteren daar de beste wijnen bij. Jij hoeft dus niet niets te doen aan de voorbereidingen benevens de tafel te dekken en zorgen voor een opgeruimde keuken.

Lekker lekker lekker

De Italian Private Chef bereidt de gerechten in jouw keuken. Ik vertel ondertussen van alles over de ingrediënten en de wijnen. Kortom, ik deel de geheimen van de Piëmontese keuken. Wil je zelf koken, dan krijg je uitleg over de bereidingswijzen en ga je daadwerkelijk aan de slag. Na het diner zorgen we dat de keuken weer netjes is en de vaatwasser is gevuld. 

Kosten

De kosten bedragen € 90,00 per persoon. Dit is inclusief de verzorging ven het diner / workshop, ingrediënten en wijn. Wij komen in heel Nederland, maar rekenen reiskosten vanaf 25 km of meer gerekend vanaf Veenendaal. Minimale groepsgrootte zes personen. Voor een kleinere groepen reken we een toeslag. Wil je meer weten of reserveren? Neem dan contact op. 

Martino di Piemonte Italie.jpg