top of page


Over Martino - Italiaanse chef met passie voor Piemonte
Hoe mijn liefde voor Italië ontstond
Mijn ontdekkingstocht en diepe fascinatie voor Italië begonnen in
de levendige jaren tachtig - een tijd waarin de rijke cultuur en verfijnde keuken van Italië voor mij nog volledig onbekend terrein waren. Als internationaal ICT-manager reisde ik door heel Europa en kreeg ik de unieke kans om onze vestiging in Noord-Italië te ondersteunen. In een klein plattelandsdorpje nabij Milaan werd ik op slag verliefd op de Italiaanse levensstijl: de ontspannen sfeer, het heerlijke eten en de voortreffelijke wijnen. Daar ontstond mijn liefde voor la dolce vita.
Een reis door de smaken van Italië
Samen met mijn vrouw begon ik tijdens vakanties de vele gezichten van Italië te verkennen - van zonovergoten stadjes tot verborgen trattoria's. Elke regio bracht nieuwe smaken, inspirerende mensen en boeiende verhalen. Maar één streek stal uiteidenlijk ons hart: Piemonte - een culinaire schatkamer vol karakter, traditie en verfijning
De Piemontese keuken - mijn passie en specialiteit
Gedreven door passie ben ik me verder gaan verdiepen in de Piemontese keuken. Door samen te werken met lokale chefs heb ik de fijne kneepjes van deze bijzondere keuken geleerd en deze met een persoonlijke twist eigen gemaakt
Wat ik jou wil laten beleven
Voor iedereen in Nederland die verlangt naar échte Italiaanse gastvrijheid en gastronomie, breng ik de Piemontese keuken & omstreken rechtstreeks naar jouw eettafel. Laat mij je meenemen op een inspirerende en smaakvolle reis - tijdens een exclusieve kookworkshop, gewoon bij jou thuis.

bottom of page