top of page
Red Dots on Black
Red Dots on Black

Mijn ontdekkingstocht en diepe fascinatie voor Italië begonnen in

de levendige jaren tachtig, een tijd waarin Italië's rijke cultuur en keuken nog nieuwe werelden voor mij waren. Als internationaal ICT-manager, reizend naar verre oorden, kreeg ik de unieke kans om onze vestiging in Noord-Italië te ondersteunen. In een klein plattelandsdorpje nabij Milaan, werd ik verliefd op de Italiaanse levensstijl, de voortreffelijke gerechten en de sublieme wijnen.

Geïnspireerd door het 'dolce vita', begon ik samen met mijn vrouw tijdens onze vakanties de diverse regio's van Italië te verkennen.

Van de zonovergoten straten van charmante steden tot aan de smaken van lokale gerechten en wijnen, groeide mijn passie voor de Italiaanse culinaire kunsten bij elke slok en hap.

Onze culinaire zoektocht leidde ons uiteindelijk naar Piemonte,

een verborgen parel, nog onaangetast door het massatoerisme,

rijk aan wijnen en gastronomische schatten, vooral tijdens het wijn- en truffelseizoen. Voor alle culinaire avonturiers in Nederland is er nu nieuws: de authentieke smaken van de Piemontese keuken zijn nu binnen handbereik! Wil je zelf die heerlijke Italiaanse gerechten bereiden?

 

Laat ons je meenemen op een inspirerende culinaire reis in onze kookworkshops.

Martino di Piemonte
bottom of page