In deze blog komt de primi aanbod die wij tijdens onze kookworkshops van 2018 hebben toegepast. Wij hebben zoveel mogelijk gerechten uit de Piemontese keuken bereid, maar soms ook even uitgeweken naar andere regio's.
Primi
Ravioli gevuld met pompoen, amaretti koekjes en een saus van salie boter
Ravioli di zucca e amaretti al burro e salvia
Dorade filet gehuld in een krokant laagje aardappelkorst, met een garnituur van spinazie, pijnboompitten en rozijntjes
Fitetto di orata in crosta di patate servito con spinaci saltati in padella
Aubergines met mozzarella, tomaten en parmezaanse kaas uit de oven
Parmigiana di Melanzane
Gnocchi met asperges met een saus van garnalen en tomaat
Gnocchi di patate con salsa ai crostacei asparagi e lime
Gnocchi met wildzwijnfilet
Gnocchi di patate al ragû di cinghiale |
Tagliatelle met verse zalm
Tagliatelle al salmone
Risotto met truffel en berg kaas
Risotto carnaroli al tartufo mantecato con toma piemontese
Mocht je interesse hebben in een van de genoemde gerechten, stuur mij dan even een berichtje.
Mijn persoonlijke favoriet is de Parmigiana di Melanzane, ik zal hier in een volgend blog uitgebreid op terugkomen.
Wil je ook eens aan een kookworkshop mee doen bekijk dan hier het menu en de data.
Wijnkeuze
Barbera d’Alba | Barbera d’Asti Evolution | Barbera d’Asti superiore |Grignolino | Piedmont Chardonnay | Barbaresco
Un sacco di piacere di lettura e volentieri fino alla prossima volta
Saluti Angelo & Martino
Comments