top of page
Zoeken

Kookworkshop 15-03-2019

Deze kookworkshop hebben wij gehouden voor het directieteam van VanderPerk Groep uit Groot Ammers. Volgens de deelnemers was dit een bizar goede kookworkshop.


Onder leiding van chefkok Angelo Colombo werd er door de deelnemers een prachtig 5 gangen menu bereid, ondersteund met door Martino gekozen 6 verschillende Piemontese wijnen.




Aperitivo

Verschillende hapjes

Wijnkeuze : Cortese Frizzante 2017 | Claudia Mariotto



Antipasti

Bruschetta al peperone con bagna cauda

Bruschetta met paprika en een saus van bagna cauda

Wijnkeuze : Quattro Terre 2017 | La Meridana



Capesante su crema di zucca con gambero e pancetta croccante

Coquilles met pompoen, garnalen en krokante pancetta

Wijnkeuze : Langhe Arneis 2017 | Oliverio

Primo

Parmigiana di Melanzane

Aubergines met mozzarella, tomaten en parmezaanse kaas uit de oven

Wijnkeuze : Grignolino 2011 | Castello di Uviglie


Secondo

Spezzatino di cervo al vino rosso con polenta al tartufo

In rode wijn gestoofd hertenvlees met een polenta met zwarte truffel

Wijnkeuze : Langhe Nebbiolo 2011 | Oliverio


Dolci

Tortino piccante dal cuore caldo al cioccolato

Chocolade cake met warm en kruidig hart en ijs

Wijnkeuze : Birbet (brachetto | Ca'Rossa



Grazie mille! deelnemers voor jullie prettige gezelschap.


Wil je ook eens een 'La Cucina Piemontese" kookworkshop meemaken, neem dan een kijkje op


Saluti Angelo & Martino

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page