Secondi piatti

door Martino di Piemonte

Arcimboldo

Arcimboldo

Een schotel boordevol grof gesneden verse groenten, met een heerlijk aroma dat verandert naarmate het seizoen vordert.

Caponet

Caponet

De Caponets, ook wel pèscòi genoemd, zijn een ander typisch voorgerecht om absoluut te proeven.

Fondi di carciofi con gli Spinaci

Fondi di carciofi con gli Spinaci

Artisjokken met spinazie

Gran Bollito Misto

Gran Bollito Misto

De traditie van gemengd gekookt vlees is kenmerkend voor Noord-Italië. waar runderen en varkens worden gefokt en de combinatie van vleessoorten een kunst is geworden.

Pollo alla cacciatora

Pollo alla cacciatora

Kip van de jager: is een cultus van de Italiaanse keuken. 

Rotolo di Vitello

Rotolo di Vitello

Gevulde kalfsrolletjes

Brasato al Barolo

Brasato al Barolo

Brasato al Barolo - waar de vleeskoningin de wijnkoning ontmoet

Carpionata Piemontese

Carpionata Piemontese

Gehaktballetjes met courgettes op Piemontese wijze

Fritto Misto

Fritto Misto

Fricassà mëscià is de Piemontese naam van dit geweldige gerecht uit de regionale gastronomische traditie.

Pollo alla Marengo

Pollo alla Marengo

Pollo alla Marengo is een zeer smakelijke tweede gang van de typische Piemontese keuken.

Rollata di faroana con robiola e tartufo nero

Rollata di faroana con robiola e tartufo nero

Rollade van parelhoen en parmaham, gevuld met roomkaas en zwarte truffel in een saus van witte wijn en parmezaanse kaas.

Scamone di Vitello

Scamone di Vitello

Kalfsmedaillons