Secondi piatti
door Martino di Piemonte
Arcimboldo
Een schotel boordevol grof gesneden verse groenten, met een heerlijk aroma dat verandert naarmate het seizoen vordert.
Caponet
De Caponets, ook wel pèscòi genoemd, zijn een ander typisch voorgerecht om absoluut te proeven.
Gran Bollito Misto
De traditie van gemengd gekookt vlees is kenmerkend voor Noord-Italië. waar runderen en varkens worden gefokt en de combinatie van vleessoorten een kunst is geworden.
Fritto Misto
Fricassà mëscià is de Piemontese naam van dit geweldige gerecht uit de regionale gastronomische traditie.
Pollo alla Marengo
Pollo alla Marengo is een zeer smakelijke tweede gang van de typische Piemontese keuken.
Rollata di faroana con robiola e tartufo nero
Rollade van parelhoen en parmaham, gevuld met roomkaas en zwarte truffel in een saus van witte wijn en parmezaanse kaas.