Antipasti

door Martino di Piemonte

Acciughe al Verde

Ansjovis met een groene kruidensaus, lekker als antipasto met knapperig vers brood

Acciughe al Verde

Asparagi con burro fuso e Parmigiano

Asperges met gesmolten boter en Parmezaanse kaas. Een simpel voorgerecht ook lekker als lunch.

Asparagi con burro fuso e Parmigiano

Carne Cruda

Is een typisch regionaal voorgerecht afkomstig uit de Langhe, maar wordt over het algemeen in Piemonte geconsumeerd. 

Carne Cruda

Insalata Russa

Russische salade

Insalata Russa

Uova in cocotte con olio Tartufo

Eieren en cocotte met truffelolie

Uova in cocotte con olio Tartufo

Aperitivi

Serveer deze hapjes als onderdeel van een buffet met hapjes.

Aperitivi

Bagna Cauda

Deze knoflookdipsaus voor rauwe groente is een prima voorbeeld van de Piemontese keuken.

Bagna Cauda

Flan di zucchini con crema di parmigiano

Courgette vlaai met parmezaanse kaascreme

Flan di zucchini con crema di parmigiano

Peperoni alla Piemontese

Paprika's op Piemontese wijze

Peperoni alla Piemontese

Vitello Tonnato

De vitello tonnato, ook wel vitel Tone genoemd, is een typisch gerecht uit de traditionele Piemontese keuken.

Vitello Tonnato