Tiziano Capasso

Italian Chef

Ik studeerde aan de Italian Chef Academy in Florence en begon in Umbrië te werken voor een zeer old school Osteria in het hart van Italië. In 2015 verhuisde ik naar Australië waar ik verliefd werd op Fine Dining dankzij Limone, een Italiaans geïnspireerd restaurant van Luke Piccolo.

In 2017 begon ik te werken bij “Toqué!”, al meer dan 25 jaar een van Canada’s beste restaurants.

Later dat jaar verhuisde ik naar de Franse Rivièra om bij Mirazur*** te werken voor Chef de Cuisine Antonio Buono, in het restaurant dat later dat jaar 's werelds nr. 1 restaurant werd.

Eind 2018 ben ik naar Nederland verhuisd en ben ik bij Food Surplus gaan werken als Chef bij Instock. In 2020 werkte ik met zelfgeproduceerde groenten en groenen bij Mediamatic. Ondertussen begon ik ook les te geven over fermentatie- en conserveringstechnieken, waarbij ik het belang van duurzaamheid bepleitte en werd ik genoemd in de Engelse versie van het boek "Circular Chefs".

Nu ben ik klaar voor deze uitdaging en wil ik al mijn kennis, passie en ervaring met jou delen aan jouw eettafel!

0622660596

Tiziano Capasso