Wijn
Jus Utrecht kookworkshop15.JPG

Angelo Colombo

Chefkok van beroep, geboren en getogen Piemontees. Als kind had ik koken als passie, heb dat van die mama geërfd. Van deze passie heb ik mijn beroep gemaakt, op een lange weg om de culinaire cultuur van Italië te gaan verkennen.

Het begon met traditionele Piemontese gerechten en de verscheidenheid van gerechten uit geheel Italië. Om het vak verder onder de knie te krijgen, ben ik gaan werken in Spanje en Engeland. Om vervolgens in Nederland te belanden. Ik ben mij nu nog meer bewust van de goedheid, diversiteit en de authenticiteit van de traditionele keuken van Piemonte en de andere gebieden. Mijn doel is altijd hetzelfde, ik probeer het beste te bereiken en dat is de smaken van mijn traditie te delen, gebracht met liefde en toewijding.

Martino di Piemonte

Martinodipiemonte heb ik opgezet als groot liefhebber van wijn in het bijzonder de Piemontese wijnen en keuken. Na mijn werkzame leven geniet ik nu nog meer van het overdragen van mijn passie voor Piemonte. Tijdens een bezoek aan het restaurant waar Angelo Colombo werkt, besloten wij tijdens het nachtelijke uur en aantal grappa's te gaan samenwerken op het gebied van eten en wijn.

fotolamorra-2.jpg