ef86d01a-bdb3-47fc-bb92-8dcd8b8aa172.JPG

 

ANGELO COLOMBO | chefkok

Mijn naam is Angelo Colombo. Van beroep Chefkok, geboren en getogen Piemontees (Noord-Italië). Als kind had ik als passie al koken, heb dat waarschijnlijk van die mama geërfd. Van deze passie heb ik mijn beroep gemaakt, op een lange weg om de culinaire cultuur van Italië uit te gaan verkennen. Het begon met de traditionele gerechten uit Piemonte en vervolgens de verscheidenheid van de gerechten uit geheel Italië. Om het vak verder onder de knie te krijgen, ben ik gaan werken in Spanje en Engeland. Om vervolgens in Nederland te belanden, waar ik al ruim 10 jaar woon. Na al deze jaren van ervaring ben ik mij nog meer bewust geworden van de goedheid, diversiteit en de authenticiteit van de traditionele keuken van Piemonte en andere gebieden uit Italië. Mijn doel is altijd hetzelfde, ik probeer het beste te bereiken en dat is de smaken van mijn traditie samen met jullie tijdens de kookworkshops te delen, gebracht met liefde en toewijding. Ik ben als Chefkok verbonden aan martinodipiemonte en aan La cantina di David.

Lid van de Federazione Italiana Cuochi (F.I.C.)

Angelo samen met het bestuur van de F.I.C
the dream team.jpg

MARTINO|gastheer

Martinodipiemonte heb ik opgezet als groot liefhebber van wijn in het bijzonder de Piemontese wijnen en de Italiaanse keuken. Mijn fascinatie voor Italië komt van oorsprong vanuit mijn werkzame leven als International IT manager en de vakanties. Na mijn werkzame leven geniet ik nu van het overdragen van mijn passie over Piemonte.

Tijdens één van mijn bezoeken aan het restaurant waar Angelo Colombo werkt, besloten wij tijdens een nachtelijke uur en een aantal grappa's te gaan samen werken op het gebied van eten en wijn. Nu een jaar later wil ik graag samen met Angelo Colombo onze passie voor 'La cucina Piemontese' en de andere streken in combinatie met de Piemontese wijnen middels een kookworkshop met jullie delen.

Wil je mijn gehele verhaal lezen

Salute Angelo & Martino
Heeft u een vraag?
Heeft u een vraag of wilt u informatie aanvragen? Laat u dan een bericht achter! Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Oudegracht 54, Utrecht

info@martinodipiemonte.nl | 0622660596