De Piemontese keuken en andere Italiaanse streken

Tot voor kort werd de Piemontese keuken beschouwd als een afgeleide vorm van de Franse keuken, aangezien beide talen ook verwant zijn. Voor de gastronomie is Alba, van alle steden in Piemonte, de belangrijkste. De rijkdom van het gebied komt tot uiting in zijn keuken waar truffel, kostbare paddenstoelen, wild, veel verschillende groenten en vooral de beroemde hazelnoten uit de Langhe de boventoon voeren. Martinodipiemonte, deelt graag de recepten van Chef Angelo Colombo, aangevuld met recepten van L:aura Rangoni. Vele van deze recepten maar ook uit andere Italiaanse streken passen wij toe tijdens onze Italiaanse kookworkshops. 

Op een Italiaanse kaart vind je eerst de antipasti, daarna de primi piatti, vervolgens de secondi piatti, vaak nog contorni en tot slot de dolci.

Ben jij benieuwd naar onze recepten?

Antipasti
Blog overzicht
Heeft u een vraag?
Heeft u een vraag of wilt u informatie aanvragen? Laat u dan een bericht achter! Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Oudegracht 54, Utrecht

info@martinodipiemonte.nl | 0622660596

  • Instagram